"Wie gaat er mee op avontuur naar de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese meren?"

Zoals de wind waait, zeilt ons schip!

 

Waar zeilen we heen met onze tjalk?

Tijdens een weekendje of week zeilen kunnen we de eilanden bezoeken of bijvoorbeeld droogvallen op het Wad. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan kijken of de wind en het weer gunstig is om uw wensen te vervullen. Onze boot is een platbodem dat betekent dat hij op bijna alle plekken van de Waddenzee kan komen. Hieronder een aantal voorbeelden en foto's van reeds gemaakte avonturen! Laat u inspireren!

Zoals de wind waait

Afhankelijk van de wensen van onze gasten en natuurlijk de wind zeilen we over de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese meren. In de winter liggen we in Amsterdam en kunt u boeken voor een weekendje of weekje.

meer avontuur


Zeilen met groepen

Zeilcharter Boreas is zeer geschikt voor zeilen met groepen. Vriendengroepen, collega's die aan teambuilding werken,families, verenigingen of schoolklassen. Er is plaats voor 16 personen.

meer avontuur


Zeilen met kinderen

Wat is er magischer dan te varen door middel van de wind? Kinderen genieten zichtbaar aan boord van de Boreas. En schipper Henk en Grietje vinden het heerlijk om kinderen met kinderen te zeilen en te dollen.

meer avontuur


Droogvallen op het wad

Droogvallen op het Wad is een speciale ervaring. Het is er zo stil, je kunt zeehonden spotten, je kunt opzoek gaan naar een mosselbank of lekker gewoon lekker gaan zwemmen.

meer avontuur


caret-down caret-up caret-left caret-right
Henk & Grietje
AVONTUUR

We stemmen de mogelijkheden van de reis af met wat mensen willen. Sommige mensen willen lekker zeilen of droogvallen en andere mensen willen zo snel mogelijk naar een eiland om te gaan wandelen of paardrijden. Ieder avontuur is weer anders. Wij, Henk & Grietje, willen het jullie zoveel mogelijk naar het zin maken. Ons motto: Alles mag, niets moet!

Je kunt altijd met ons mailen of bellen om te kijken of we jouw avontuur kunnen vormgeven!

 

LEREN NAVIGEREN

Wil je leren navigeren op de Waddenzee? Informeer bij Schipper Henk naar de mogelijkheden.

LEREN VAREN OP HET WAD?

Wat betekent het om op de Waddenzee te varen of te zeilen? Hoe hou je rekening met het getij, de stroom en de wind? Wilt u hier meer vanaf weten informeer dan bij Henk wat de mogelijkheden zijn.